راهنمای سفرمجله گردشگرینکات سفرویزای کشورها

مدارک شغلی برای اخذ ویزا

در راستای بررسی مدارک مورد نیاز سفارت برای اخذ ویزا، رسیدیم به یکی دیگر از مهمترین مدارک اخذ ویزا که همان مدارک شغلی است اما نخست به بررسی این سوال بپردازیم که چرا مدارک شغلی برای ویزا اهمیت دارد؟ و بعد به این نکته بپردازیم که مدارک شغلی برای اخذ ویزا در مشاغل مختلف به چه صورت باید ارائه شود ؟

چرا مدارک شغلی برای  اخذ ویزا اهمیت دارد؟

مدارک شغلی برای ویزا از مهم‌ترین آِیتم های تأیید یا رد پرونده‌ی ویزای شما در هر سفارتخانه است. هرچه مدارک شغلی ارائه شده توسط شما برای دریافت ویزا معتبرتر و صد البته واقعی‌تر باشد، احتمال اخذ ویزا برای شما نیز بالاتر می‌رود. اولین نکته ای که در این مقاله به آن تاکید میکنیم این نکته است که در ارائه مدارک به سفارت ها هیچگاه اصل صداقت را فراموش نکنید و همواره این نکته را در نظر داشته باشید که افسرهای صدور ویزا تمام مدارک شما را بطور دقیق مورد بازبینی قرار می دهند بنابر این سعی کنید هیچ نکته مبهم و غیر واقعی در مدارک ارائه شده شما وجود نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: چه چیزهایی در هتل ها رایگان هستند؟

مدارک شغلی برای ویزا

اخذ ویزای توریستی

برای اخذ ویزای توریستی هر کشوری، باید مدارک شغلی معتبر خود را به سفارتخانه‌ی آن کشور تحویل دهید تا بخش امور ویزا صلاحیت شما برای اعطای ویزا را تأیید یا رد کند. به‌عبارتی‌دیگر، بخش زیادی از این پروسه، بستگی به مدارکی دارد که به سفارتخانه ارائه می‌کنید. البته می توان گفت مدارک مورد نیاز سفارت ها تقریبا یکسان بوده و یک سیکل استاندارد دارد .

نوشته های مشابه

گرچه سفارتخانه هر کشور دارای قوانین مختص به خود به‌منظور صدور ویزا برای متقاضیان است، اما مدارک شغلی برای ویزا تقریباً در بین بیشتر کشورها مشترک است و یا دارای تفاوت های بسیار ریزی است.

البته که می‌توان گزینه‌ی مدارک شغلی برای ویزا را یکی از مهم‌ترین آیتم ها برای تأیید یا رد صلاحیت شما برای دریافت ویزا دانست. هرچه این مدارک سندیت بیشتری داشته باشد و یا به بقول معروف شسته و رفته و دقیق باشند، بخش امور ویزا با اطمینان بیشتری، آنها را برای تأیید صلاحیت دریافت ویزا  بررسی می‌کند.

بیشتر بخوانید: تراول هیستوری (Travel History) یا سابقه سفر چیست؟

مدارک شغلی برای ویزا

مدارک شغلی برای اخذ ویزا

البته که واضح و مبرهن است که هدف اصلی سفارتخانه‌ها از بررسی مدارک شغلی برای صدور ویزا، اطمینان از این موضوع است که اول شما توانایی پرداخت هزینه‌های سفر به کشور مقصد را دارید و ثانیا این شغل شما تضمینی بر برگشت و ترک کشور مقصد پس از اتمام ویزای شما است در حقیقت این مدارک نشانه وابستگی شما به این شغل و کار و صد البته نشانه اطمینان بازگشت شما از سفر خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

مدارک شغلی برای ویزا

مدارک شغلی برای ویزا در مشاغل مختلف

متقاضیانی که برای دریافت ویزا به سفارتخانه‌ها مراجعه می‌کنند، می‌توانند از هر شغل و پیشه ای که دارای مدارک قابل قبول مبنی بر انجام آن کار بصورت قانونی در کشور باشند. از این‌ رو، بررسی مدارک آن‌ها به‌ منظور صلاحیت برای دریافت ویزا نیز متفاوت است. ما در ادامه این مقاله قصد داریم تا مدارک شغلی برای ویزا در کسب‌ و کارهای رایج در کشور را معرفی نماییم.

بیشتر بخوانید: راهنمای دریافت ویزای توریستی کانادا

مدارک شغلی برای ویزا

1.پزشکان

بخش صدور ویزا و امور کنسولی اکثر سفارتخانه‌ها مدارکی را که از از پزشکان درخواست می‌کنند عبارتند از:

1- کپی پشت و  روی کارت نظام پزشکی فرد ( کارت های جدید بصورت لاتین بوده و نیاز به ترجمه ندارند بدیهی است که کارت های نظام پزشکی قدیمی نیازمند ترجمه رسمی به زبان مورد قبول سفارت مورد نظر را دارند )

2- ترجمه پروانه‌ی طبابت و ترجمه پروانه مطب نیز از دیگر مدارک مورد نیاز سفارت می باشند . یاد آوری این نکته هم خالی از لطف نیست که در روز حضور در دفاتر انگشت نگاری بهتر است که اصل تمام مدارک ارائه شده را به همراه داشته باشید .

بیشتر بخوانید: بهترین شهر کانادا برای تحصیل

پزشکان

2.وکلا

اگر به حرفه وکالت مشغول هستید و قصد سفر به کشورهایی را دارید که نیازمند صدور ویزا هستند، باید ترجمه رسمی کارت وکالت و پروانه‌ی وکالت خود را به بخش صدور ویزای سفارتخانه تحویل دهید.

بیشتر بخوانید: گواهی تمکن مالی

وکلا

3.کارمندان

اگر در یک اداره کار می‌کنید، لازم است تا گواهی اشتغال به کار خود با سربرگ سازمانی را تهیه و ارائه کنید. گواهی اشتغال شما باید مهر و امضای مدیرعامل سازمان را داشته و در آنبه مواردی از قبیل ، موقعیت شغلی‌تان، مدت‌زمان فعالیت در سازمان مربوطه، حقوق دریافتی و تأییدیه‌ی مرخصی اشاره شده باشد. این گواهی بسته به سیاست سازمان شما می تواند بصورت لاتین ارائه شود ویا گواهی مربوطه را پس از ترجمه در دالترجمه رسمی به سفارت مربوطه ارائه دهید .

نکته حایز اهمیت این است که نباید در تاریخ تحویل آن به بخش امور ویزا بیش از ۱ ماه از صدور آن گذشته باشد. ترجمه سابقه‌ی بیمه و ۳ فیش حقوقی آخر شما نیز باید همراه با این گواهی به بخش صدور ویزا ارائه شود. اگر بیمه‌ی بیکاری دریافت می‌کنید، ترجمه سوابق ۳ ماه آخر خود تا قبل از درخواست ویزا را نیز ارائه دهید. برای بازنشستگان نیز ترجمه حکم بازنشستگی و سه فیش دریافتی مستمری به منزله مدارک شغلی تلقی می شود .

4.مهندسان

ترجمه پروانه‌ی نظام‌مهندسی از مهم‌ترین مدارک شغلی برای ویزا به‌منظور ارائه از سوی مهندسان به بخش امور ویزای هر سفارتخانه است. البته اگر دارای شرکت ثبت شده می باشید ترجمه ثبت شرکت ها ، روزنامه رسمی و آخرین تغییرات شرکت نیز بسیار کمک کننده خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

مهندسان

5.کارفرمایان

اگر یک کارآفرین محسوب می‌شوید و چندین کارمند دارید، باید مدارکی چون ترجمه پروانه ثبت شرکت، آخرین آگهی تغییرات در اساسنامه‌ی شرکت، جدیدترین آگهی تأسیس، لیست بیمه‌ی کارمندان و گواهی پرداخت مالیاتی خود همراه با مهر سازمان مالیاتی را به‌عنوان مدارک شغلی برای ویزا ارائه کنید.

بیشتر بخوانید: معتبرترین پاسپورت های جهان

کارفرمایان

6.پروانه کسب (نمونه مدرک شغلی )

اگر به کار آزاد مشغول هستید، لازم است ترجمه پروانه فعالیت از سازمان یا اتحادیه متولی معتبر صنف خود را
( جواز کسب ) و همچنین ترجمه گواهی پرداخت مالیات خود را به‌عنوان مدرک شغلی به سفارتخانه تحویل دهید.

پروانه کسب

7.مشاغل آزاد

اگر به‌صورت پروژه‌ای کار می‌کنید و شغل ثابتی ندارید، حتماً مدرکی از پروژه‌های قبلی و آینده‌ی خود را به سفارتخانه تحویل دهید. این مورد عمدتاً به قوانین هر کشور مربوط است و باید برای اطلاع از جزئیات بیشتر آن، از بخش امور ویزای سفارت کسب اطلاع نمود.

بیشتر بخوانید: گرفتن ویزا بدون دعوتنامه

مدارک شغلی برای ویزا

8.زنان خانه دار

اگر در دسته‌ی زنان خانه‌دار و تحت تکفل فردی دیگر قرار دارید و می‌خواهید ویزای توریستی یک کشور خارجی را دریافت کنید، می‌توانید مدارک شغلی همسر یا پدر خود را به سفارتخانه ارائه دهید. در این میان، حتماً باید شناسنامه و مدارک شناسایی همسریا پدر  خود را نیز ترجمه کرده و در اختیار بخش ویزای سفارت بگذارید.

بیشتر بخوانید: اقامتگاه بوم گردی چیست؟

زنان خانه دار

9.دانش آموزان و دانشجویان

اگر قصد گرفتن ویزای توریستی یک کشور را دارید و درعین‌حال دانش‌آموز یا دانشجو هستید، باید ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل خود را به‌عنوان مدرک شغلی برای ویزا ارائه دهید. در گواهی اشتغال به تحصیل شما باید مواردی چون نام رشته‌ی تحصیلی، مقطع تحصیلی، تأییدیه‌ی مدت و تاریخ مرخصی آمده باشد.

بیشتر بخوانید: کشورهای بدون ویزا

دانش آموزان و دانشجویان

در پایان یک بار دیگر به این نکته تاکید می کنیم که مدارک شغلی برای ویزا یکی از مهمترین عوامل تعیین‌کننده در صدور یا رد تقاضای شما برای دریافت ویزای توریستی هر کشور می باشد و از این‌ رو، این مدارک باید مستند و واقعی باشند و ارائه‌ی هرگونه مدرک جعلی، نه‌ تنها باعث رد شدن پرونده‌ی شما می‌شود، بلکه باعث ایجاد مشکلات عدیده بعدی برای شما نیز خواهد شد. آژانس هواپیمایی احمدزاده مشاوران بسیار حرفه ای در زمینه دریافت ویزا دارد که می توانید از این مشاوران استفاده کنید

همچنان می توانید با مشاوره رایگان با مشاوران ما داشته باشید یا بصورت چت در سایت پیام بدهید.

3.5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا